Bloemen voor kantoor, winkel of restaurant?

Bloemen en bloemstukken voor op kantoor

Bloemen, boeketten of baliestukken zijn binnen bedrijven tegenwoordig niet meer weg te denken. Elke week een vers boeket bloemen in een mooie vaas of een schitterend bloemstuk op de receptiebalie geeft een verzorgde en vooral sfeervolle uitstraling aan uw bedrijf. Daarom zijn wij bij Meindert niet alleen graag uw bloemist, maar adviseren wij u ook graag over bloemen en planten in uw kantoor, winkel of horecabedrijf. Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van bloemen, baliestukken en boeketten zorgen wij ervoor dat uw kantoor, winkel of restaurant er altijd fleurig uitziet.

Uw wensen in combinatie met onze creativiteit zijn de basis voor een sfeervolle uitstraling voor uw klanten.

Wilt u vrijblijvend graag uw wensen met ons bespreken?

Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Bloemen en bloemstukken voor elke gelegenheid

Er zijn vele gelegenheden waarbij het gewaardeerd wordt als er vanuit het bedrijf een fleurig blijk van belangstelling wordt gestuurd. Denk aan verjaardagen, jubilea, geboorte, huwelijk en ziekte van medewerkers en relaties.

Wij kunnen op basis van uw wensen het personeel voorzien van een fleurige attentie bij speciale gelegenheden. Alles is mogelijk: of het nu gaat om verjaardagen, een kerstgeschenk of een trouwdag. Wanneer u aan ons een jaarkalender met de data doorgeeft, regelen wij (op basis van gemaakte afspraken) de rest voor iedere aangegeven gelegenheid.

Vandaag besteld, morgen bezorgd!
Wij bezorgen in Almelo – Wierden – Harbrinkhoek – Bornerbroek en Zenderen.